Tietoa yrityksestä

Yritys

Perustamani Kiinteistönvälitys Anita Mikkonen Oy LKV on palvellut Kuhmossa vuodesta 2017 alkaen, ja yritykseni on alueen ainoa yksityinen, ketjuun kuulumaton kiinteistönvälitysliike.

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2008. Oman yrityksen perustamisen myötä halusin päästä hyödyntämään alalta karttunutta osaamistani ja ammattitaitoani. Työkokemukseni ansiosta tunnen markkinat ja hallitsen realistisen hinnoittelun.

Osaamiseni perustuu vahvaan kiinteistönvälitysalan koulutukseen. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) lisäksi myös alalla arvostetun ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Lisäksi minulla on kiinteistökauppoihin tarvittavat kaupanvahvistajan oikeudet.

Asiakkaani ovat kuvailleet minua ahkeraksi ja sinnikkääksi välittäjäksi, joka jaksaa puurtaa asuntojen myynnin kanssa. Olen asiakkaiden mielestä luotettava, ja he ovat tyytyväisiä siihen, että kerron asioista avoimesti asuntokauppaan liittyvistä asioista kaikille osapuolille, niin myyjille kuin ostajillekin. Kehuja on tullut myös ammattitaitoisesta, asiallisesta, ystävällisestä ja iloisesta palvelusta.

Hoidan ammattitaidolla kiinteistöjen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajan asuntojen, metsätilojen ja vuokra-asuntojen välitykset. Kaupanvahvistus kuuluu myös palveluihini.

Toimistoni sijaitsee Kuhmossa osoitteessa Koulukatu 14.

Ota yhteyttä

Tehdään yhdessä suunnitelmistasi ja toiveistasi totta!